Opvolging van de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap dient u regelmatig op controle te komen. U kunt hiervoor bij de dokter terecht gedurende de hele zwangerschap. Ook voor zwangerschapscomplicaties, miskramen en buitenbaarmoederlijke zwangerschappen kan de behandeling via dr Deneckere verlopen. Voor de bevalling, opnames en dringende problemen werkt de dokter samen met de materniteit van het ziekenhuis van Waregem.

Algemene gynaecologie

Ook voor een algemene gynaecologische controle, al dan niet met uitstrijkje, kan u een afspraak maken bij dr. Deneckere.

Gynaecologische problemen en advies over anticonceptie

Heeft u last van hevige menstruaties, zijn deze onregelmatig of pijnlijk, dan kan u bij dr. Deneckere langskomen om dit verder te onderzoeken. Samen met u kan dan bekeken worden wat in uw geval de beste oplossing is. Ook als u vaginale last of problemen bij seksueel contact ondervindt bent u welkom.
U kan ook zowel in het ziekenhuis als in de praktijk in Oudenaarde terecht voor het plaatsen van een spiraaltje of een onderhuids staafje. Deze dient u wel zelf op te halen bij de apotheek voor de consultatie. Best komt u hiervoor wel al eens langs op raadpleging om te bekijken of de gewenste anticonceptie methode wel de beste is in uw geval.

Onvervulde zwangerschapswens

Wensen u en uw partner zwanger te worden, maar blijft een positieve zwangerschapstest uit? U kan bij dr Deneckere terecht voor verdere onderzoeken in dit verband.

Menopauze

De menopauze brengt soms klachten met zich mee van opvliegers, vaginale droogte, impact op uw gemoed of libido. Ook hiervoor bestaan verschillende behandeling, zowel op hormonale als niet-hormonale basis. Dr Deneckere kan u hierin begeleiden.

Samenwerking team Gynaecologie

Binnen het team van de dienst Gynaecologie van het ziekenhuis van Waregem geloven wij zeer sterk in de verdeling in subdisciplines. Hoewel u voor de basisonderzoeken steeds bij elk lid van ons team terecht kan, wordt u soms verwezen naar een ander lid van het team voor een bepaalde behandeling of onderzoek. Nadien kan u natuurlijk steeds terecht bij de gynaecoloog van uw keuze voor de verdere opvolging.