Ziekenhuis

Dr. Deneckere is verbonden aan het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes Ziekenhuis van Waregem. Voor ingrepen en bevallingen werkt zij dan ook steeds in Waregem.
Een consultatie maken in het ziekenhuis van Waregem kan telefonisch via het secretariaat op 056/62.35.30.

Groepspraktijk de Ronde

Op dinsdagmiddag is de dokter actief  in groepspraktijk de Ronde te Oudenaarde. Een afspraak hiervoor maken kan enkel via de online agenda (link). De sloten die beschikbaar staan zijn ook de werkelijk beschikbare plaatsen op dat moment. Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, kijk dan later eens terug want op regelmatige basis worden terug sloten vrij gegeven.

Voor dringende problemen kan u overdag contact opnemen met het secretariaat op 056/62.35.30.

Buiten de werkuren (voor problemen die te maken hebben met de zwangerschap) kan u hiervoor terecht bij de materniteit van het ziekenhuis van Waregem op 056/62.32.70.

Voor dringende gynaecologische problemen kan u langsgaan bij uw huisarts, de huisartsenwachtpost of de spoedgevallendienst van het ziekenhuis van Waregem.

Contactformulier

Voor vragen kan u via het onderstaande contactformulier contact opnemen met de dokter. Let op, via deze weg kan u geen afspraak bekomen. Hiervoor moet u steeds telefonisch contact opnemen (voor het ziekenhuis) of online een afspraak maken (voor de praktijk in Oudenaarde).